Press "Enter" to skip to content

Mjesec prosinac u gradu Zaboku i promocija koncerta “Radujte se narodi” u Krapini

Grad Zabok u mjesecu prosincu priprema bogat program Prosinačkih svečanosti. Sve posjetitelje očekuju mnogobrojni koncerti, izložbe, događanja za najmlađe, a tu je i doček Nove godine na glavnom Zabočkom trgu u utorak 31. prosinca. Program će početi u 21 sat, a tu će biti grijani šator, vatromet, bogata ugostiteljska ponuda i nastup LUNA benda.

Valja reći kako su bogat program tijekom ‘Prosinačkih svečanosti’ pripremili i Društvo Naša djeca Zabok, Gimnazija Antuna Gustava Matoša, Škola za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok te OŠ K.Š. Gjalskog. Prodaja božićnih drvca počinje od 18. prosinca na glavnom zabočkom trgu, na Badnjak će tu biti podjela ribica, a u sklopu ‘Adventa u Zaboku’ tijekom cijelog prosinca tu će biti bogata ugostiteljska ponuda, prigodna božićna glazba, posjet Djeda Božićnjaka, slikanje i podjela slatkiša.

U trećem dijelu emisije upoznati ćemo Vas sa već tradicionalnim Božićnim koncertom u crkvi sv. Katarine u Krapini „Radujte se narodi“. Ove godine to će biti njegovo 26-o izdanje a nastupiti će mnogobrojni glazbenici duhovne glazbe. Gosti u studiju biti će Valentina Đurek, zamjenica zabočkog gradonačelnika i Ivan Benc, poznati glazbenik i organizator duhovnih festivala. Emisiju poslušajte ovog četvrta u 13 sati.