Press "Enter" to skip to content

Ljiljana Mužar gošća emisije “Aktualno u 13”

U sutrašnjoj emisiji “Aktualno u 13” ugostili smo Ljiljanu Mužar, predsjednicu udruge osoba s intelektualnim poteškoćama OSIT koja nam je predstavila njihove aktivnosti, kroz poludnevni boravak, klubove u Krapini, Zaboku i Radoboju, savjetovalište, individualne defektološke i psihosocijalne tretmane te ciljane projekte i radionice. Prošle godine započeli su projekt pod nazivom “Dom iz snova” kako bi kupili nekretninu u kojoj bi pružali socijalnu uslugu organiziranog stanovanja za osobe s intelektualnim teškoćama.

Ovih dana su uz pomoć donacija od općine Radoboj koja je započela ovu divnu priču, Krapinsko-zagorske županiji, ostalim gradovima, općinama, firmama, medijima, svim ljudima dobre volje diljem lijepe Hrvatske kupili nekretninu. NO donacije se još uvijek prikupljaju jer je potrebito krenuti u potpunu adaptaciju te kupljene nekretnine kako bi što prije mogli pružati socijalnu uslugu svojim korisnicima. 

Ovim putem Vas pozivaju na donotorsku “skupno promotivno- prodajnu izložbu” akademskih umjetnika koju organiziraju u srijedu 28. veljače 2024. godine s početkom u 13 sati u Pučkom otvorenom učilištu Krapina. Više o svemu poslušajte ovog utorka u 13 sati u programu Zagorskog radija.

Svoje donacije i dalje možete uplatiti na žiro račun IBAN: HR8523400091100211596 koji je otvoren u PBZ. Hvala od srca svima – poručuju iu Udruge OSIT.